Connect with us

Actualitat

Pedro Rosselló no serà el cap de llista del PP a Manacor en el 2019

L’aposta dels populars es Maria Antònia Sansó

Encara queden molts de mesos per arribar al 2019. Però l’actualitat política no atura ni un moment, ni durant els mesos d’estiu. El PP que dirigeix Biel Company ja s’han posat a fer feina per les eleccions municipals i autonòmiques del 2019. Volen conquerir un bon resultat que el tregui del pou dels 20 diputats que els ficà Bauzá i les seves polítiques en el 2015, el pitjor resultat de la història electoral del PP a les Balears. Per això saben que és fonamental tenir, com més aviat millor, uns candidats amb estirada als ajuntaments. Manacor, segona ciutat de Mallorca, és cabdal pel partit conservador. En aquesta línia, des de l’entorn de Biel Company tenen clar que per aconseguir un bon resultat a la capital del Llevant s’ha de fer una aposta valenta que en aquest cas passa per la regidora d’Economia de l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Sansó.

Alguns apunten que pot ser una aposta arriscada, però altres diuen que és una opció fresca, capaç d’engrescar al votant de centredreta manacorí per tal de confiar amb una dona jove, preparada, un bon perfil professional i de família tradicional. En el carrer Palau Reial, seu central del PP regional, creuen que Maria Antònia Sansó dona aquest perfil i que pot aconseguir transmetre una imatge de renovació i joventut dins el partit.

Alguns apunten que pot ser una aposta arriscada, però altres diuen que és una opció fresca, capaç d’engrescar al votant de centredreta manacorí

Llicenciada amb Administració d’Empreses, ha fet feina durant anys com economista a l’empresa Melchor Mascaró. Per tant compte amb un bagatge professional a tenir en compte. A més, durant aquesta legislatura està gestionant una de les àrees més difícils i complicades dins un ajuntament, com és la d’Economia i Hisenda amb la confecció d’uns pressuposts. Per tant, Maria Antònia Sansó, el 2019 ja comptarà amb un bon bagatge de gestió a la seva esquena que, sens dubte, la reforçarà com a candidata del PP a l’Ajuntament de Manacor.

Hi va haver un fet que va passar desapercebut per molts, però que ara vist en perspectiva tot agafa la seva lògica. Va succeir el passat més de març quan Biel Company es va envoltar de la seva gent més pròxima per presentar el seu projecte de candidatura a la presidència del PP de Balears amb acarnissada lluita amb l’expresident i Senador José Ramón Bauzá. Aquell dia, Company es va col·locar amb una vuitantena de persones a les escales de la Seu a Palma per presentar el seu projecte polític. Entre les persones que estaven en primera línia aquell dia devora el candidat autonòmic hi havia la manacorina Maria Antònia Sansó.

Aquest fet es força rellevant i ja dona idea de la consideració que tenen de la regidora d’Economia de Manacor a l’actual cúpula del Partit Popular. Aquest fet, vindria a confirmar un cert secret a veus, que no és altre que l’actual batle de la ciutat, Pedro Rosselló, no serà el candidat dels populars en el 2019.

 

Són tendència