Connect with us

Actualitat

Els veïnats de Pina podran decidir quin nou pla de mobilitat volen

Els veïnats de Pina podran decidir quin nou pla de mobilitat volen

L’Ajuntament d’Algaida ha impulsat una enquesta ciutadana per conèixer els aspectes a millorar i quines són les principals problemàtiques a resoldre

L’Ajuntament d’Algaida ha decidit dona veu als veïnats de Pina per tal de confeccionar el nou pla de mobilitat del nucli urbà. A hores d’ara, CINESI SLU, empresa encarregada d’elaborar l’estudi, ja ha fet l’anàlisi i diagnosi amb les primeres conclusions i els aspectes a millorar. Ara, es consensuaran amb tots els agents implicats les actuacions de millora que cal implementar i es definiran una sèrie de propostes d’actuació encaminades a donar solucions a les problemàtiques actuals.

El batle de Pina, Jaume Lliteras, explica que “ara hem fet la feina de camp i s’ha elaborat aquesta diagnosi, la següent passa és demanar l’opinió dels residents, comerços, empreses i altres agents implicats per tal de deixar el màxim d’aspectes i detalls tancats, ja que a vegades poden passar coses per alt”.

Així els veïnats podran emplenar una enquesta mitjançant la qual es demana informació sobre el mitjà de transport que utilitzen els residents per anar a comprar, a fer feina, a l’escola, etc. També es demanen valoracions sobre la mobilitat de Pina , les coses a millorar i principals problemàtiques, entre altres aspectes i detalls.

L’enquesta es pot emplenar telemàticament al lloc web municipal o en alguns establiments del nucli. Els interessats en participar-hi tindran temps fins al pròxim dia 21 de setembre.

Són tendència