Connect with us

Comunitat

Les darreres precipitacions tenyeixen de marró la platja del Port de Pollença

Les darreres precipitacions, principalment en el nord-oest de Mallorca, tenyeixen de marró la platja del Port de Pollença

A Lluc s’han registrat una mica més de 41 litres en tan sols 1 hora

Les precipitacions que fins a aquest moment s’han registrat aquest dimarts a Mallorca s’han produït de forma molt desigual, afectant principalment la zona nord-oest de l’illa, havent descarregat 41 dels 43 litres/m2 recollits en la zona de Lluc, a la Serra de Tramuntana, en tan sols 1 hora. Altres registres destacats fins a aquest moment són els 27 litres que han caigut a Escorca i els 26 en el Port de Sóller.

En la zona del Llevant destaquen els 14 litres/m² recollits a Son Servera, 9 a Capdepera i 4 en la Colònia de Sant Pere. En el Pla de Mallorca també s’han produït algunes precipitacions, però de menor intensitat: 4 litres s’han recollit a Sineu.

Curiosa imatge que ens deixen les pluges d’aquest dimarts en la zona del Port de Pollença, on l’aigua de la mar pràcticament s’ha tenyit de marró com pot veure’s en la fotografia. La causa es deuria a una microalga que li dóna aquesta tonalitat.

En la zona del Llevant destaquen els 14 litres/m² recollits a Son Servera, 9 a Capdepera i 4 en la Colònia de Sant Pere

Són tendència