Connect with us

Actualitat

Volem Manacor demana a on es destinen els doblers recaptats durant la Setmana Cultural del Vi

El Consistori, mitjançant un comunicat oficial, va desmentir haver pagat amb doblers públics un sopar als organitzadors de la convocatòria

L’Ajuntament de Manacor va desmentir rotundament que s’hagi pagat amb doblers públics cap sopar relacionat amb la Setmana Cultural del Vi.  En el mateix comunicat, s’afirmava que “el govern municipal de Manacor es reserva totes les accions de l’ordre jurisdiccional que corresponguin per depurar qualsevol tipus de responsabilitat que es pugui derivar de les falses afirmacions que Volem Manacor ha volgut difondre”.

Volem Manacor, ha lamentat el to amenaçants del comunicat. Volem Manacor ha respost al comunicat municipal afirmant que “només esperam que els documents i factures que demostren la versió oferida per l’Ajuntament és com diuen al seu comunicat, ja que fins ara, només tenim una relació de tres factures que abonarà l’Ajuntament que ascendeixen a 2.677,08€. En cap moment tenim constància oficial de la recaptació, estudis economics, ni d’altres despeses”.

Així mateix, Volem Manacor recorda quines varen ser les paraules textuals del regidor d’Agricultura, Antoni Sureda, davant la nostra pregunta al plenari on demanàvem a què es destinen els doblers que es recapten durant la setmana cultural de vi, la resposta: “els doblers que es recapten són per cobrir tots els gastos del que és la setmana, a part d’això es fa un sopar amb tots els col·laboradors d’aquest acte”.

Un cop haguem comprovat totes le factures, en cas d’anar errat, Volem Manacor no tendrà cap problema en rectificar les seves afirmacions. Amb bon tarannà i sobretot, amb transparència, s’arriba més lluny que amb amenaces soterrades. Esperam que aquesta transparència arribi aviat i que es mantengui per altres esdeveniments i actes on intervengui l’Ajuntament.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència