Connect with us

Vist a les xarxes

El desafortunat centralisme de Podem Balears

El desafortunat centralisme de Podem Balears

El tractament del partit a la concentració de protesta contra el maltractament animal celebrada a Manacor ha molestat al regidor, Carles Grimalt

Podem Balears va ser una de les formacions polítiques amb major representació aquest passat dissabte en la concentració de protesta contra el maltractament animal que va tenir lloc en la plaça del mercat de Manacor. Un bon grapat de representants de la formació morada van participar de la convocatòria que s’havia organitzat espontàniament a través de les xarxes socials.

A l’acte en qüestió hi va arribar assistir-hi el director general de Drets dels Animals per part del govern de l’Estat, Sergio García Torres, qui va destacar  la necessitat d’acabar amb “la sensació d’impunitat davant el maltractament”. El fet d’haver-se desplaçat fins a Manacor per a prendre part de l’acte és un gest que cal ressaltar i agrair. Almenys, nosaltres ho volem fer des d’aquestes línies.

Però l’assistència de García Torres va acaparar bona part de l’atenció informativa que els responsables del departament de comunicació de Podem Balears van traslladar a les xarxes socials a l’hora de divulgar la convocatòria de Manacor.

A la destacada intervenció durant l’acte del cap de files del propi partit a l’Ajuntament de Manacor, Carles Grimalt, no li van dedicar ni una breu ressenya, malgrat ser el rostre del partit en qüestió que els era mes familiar a la majoria dels presents a la plaça per raons òbvies.

El desafortunat centralisme de Podem Balears

La cobertura en les xarxes de la convocatòria per part de Podem Balears no va ser del grat de Grimalt, qui va arribar ha demanar explicacions públicament al partit per “l’oblit” a través del seu compte de Twitter.

Grimalt, durant la seva intervenció va voler deixar clar que l’actual equip de govern de Manacor, del qual forma part, és un ens plenament conscienciat en la defensa dels animals, així com a l’hora d’aprovar mesures en favor dels seus drets i de la seva protecció. La intervenció de Grimalt, va ser contestada per algun dels presents a l’acte, però majoritàriament les seves paraules van ser recolzades per la majoria dels presents.

La cobertura en les xarxes de la convocatòria per part de Podem Balears no va ser del grat de Grimalt, qui va arribar ha demanar explicacions públicament al partit per “l’oblit” a través del seu compte de Twitter. Unes explicacions que fins avui tampoc han obtingut cap mena de resposta. Un lleig per partida doble al representant polític municipal, dels qui, per desgràcia, els partits amb un marcat caràcter centralista, només recorren a ells en temps d’eleccions.

Cal que el departament de comunicació de Podem Balears faci autocrítica en aquest sentit. Les coses no pinten per a anar de sobrats i molt menys a molts indrets de l’interior de Mallorca. Manacor és el tercer municipi de l’illa i el segon quant a superfície. Gràcies a Déu, Mallorca no s’acaba a Palma, a pesar que per a molts sigui així.

Són tendència