Connect with us

Actualitat

El jove detingut per l’atropellament de Manacor s’enfronta a diversos delictes contra la seguretat viària

El jove detingut per l'atropellament de Manacor se li imputen diversos delictes contra la seguretat viària

Lesions per imprudència, abandonament del lloc de l’accident, i conducció temerària, ja que va circular de Manacor fins a Llubí amb el vehicle presentant deficiències i danys considerables

El cas de l’atropellament d’una persona a Manacor, el passat dijous a la nit, va poder ser resolt hores després que el conductor decidís fugar-se del lloc dels fets sense auxiliar al ferit. La localització del cotxe en qüestió, així com la seva detenció, va ser possible fruit de la col·laboració entre les Policies Locals de la comarca, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia; així com la destacada implicació dels ciutadans.

El jove, resident a Llubí, va poder ser localitzat a última hora d’aquest divendres capvespre. Segons ha informat la Policia Local de Manacor, mitjançant el gabinet de premsa de l’Ajuntament, el vehicle presentava desperfectes evidents d’haver sofert alguna mena d’accident.

L’arrestat, que a hores d’ara roman retingut en les dependències de la Policia Local de Manacor a l’espera de ser traslladat als jutjats, s’enfronta a diversos delictes contra la seguretat viària, per provocar lesions per imprudència, abandonament del lloc de l’accident, i conducció temerària, ja que s’hauria desplaçat amb el vehicle accidentat de Manacor fins a Llubí, on residia.

Durant el dia d’avui s’ha procedit a la seva presa de declaracions, així com a la confecció de les diligències oportunes.

L’arrestat roman retingut en les dependències de la Policia Local de Manacor a l’espera de ser traslladat als jutjats

Són tendència