Connect with us

Actualitat

Un veïnat de Llubí, detingut pel cas de l’atropellament ocorregut a Manacor i donar-se a la fuga

La Policia Local de Manacor demana la col·laboració ciutadana per localitzar a l'autor d'un atropellament

La Policia Local, que havia obert una recerca, va aconseguir identificar al vehicle i al conductor a última hora d’aquest divendres

Un veïnat de Llubí, ha estat detingut pel cas de l’atropellament ocorregut aquest passat dijous a la nit en els voltants d’un establiment de menjar ràpid de Manacor.

La Policia Local que havia obert una recerca va aconseguir identificar al vehicle i al conductor a última hora d’aquest divendres, ja que després del succés la víctima no va ser socorreguda perquè el presumpte autor es va donar a la fuga.

Aquest passat divendres la pròpia Policia Local de Manacor havia fet una crida sol·licitant la col·laboració ciutadana per a poder identificar a l’autor dels fets. Hores després d’aquesta petició va poder ser identificat.

La cerca se centrava en donar amb un vehicle de la marca Volkswagen, model Golf, de color negre i amb els vidres tintats.

El jove que va sofrir l’atropellament va haver de ser traslladat a l’Hospital de Son Espases per les lesions sofertes, on roman ingressat.

Són tendència