Connect with us

Comunitat

Detingut a Palma per espiar a la seva veïnada amb una càmera de vídeo

Detingut a Palma per espiar a la seva veïnada amb una càmera de vídeo

Per un delicte de descobriment i revelació de secrets

La Policia Nacional ha detingut a un home de 47 anys a Palma per despenjar una càmera de vídeo pel pati interior de l’edifici amb la condició de veure en directe què feia la seva veïnada en el seu propi domicili.

Els agents van detenir a l’home aquest dijous sobre les 23.00 hores per ser el presumpte autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets a la seva veïnada del pis de baix, ha explicat en una nota la Prefectura Superior de la Policia Nacional a Balears.

La dona va veure una llum vermella que apuntava pel pati interior, i juntament amb la seva parella, va observar que es tractava d’una càmera de vídeo que es despenjava del pis superior, per la qual cosa va tirar del cable i va poder fer-se amb el dispositiu.

Poc després, la denunciant va pujar al suposat domicili d’on s’havia despenjat la càmera, i després d’una breu discussió amb el seu veïnat, l’home va aconseguir arrabassar-li la càmera de les mans i va tancar la porta.

La dona va avisar de l’ocorregut a la Policia Nacional, els agents de la qual van acudir a parlar amb el veïnat, que finalment els va assegurar que havia despenjat la càmera per a observar a la seva veïnada però que no l’havia gravat.

Els agents li van requisar el dispositiu i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com