Connect with us

Societat

Demanen la col·laboració ciutadana per localitzar a l’autor d’un atropellament a Manacor

La Policia Local de Manacor demana la col·laboració ciutadana per localitzar a l'autor d'un atropellament

Se cerca un vehicle marca Volkswagen Golf, de color negre i amb els vidres tintats, que va escapar-se del lloc dels fets

Els fets en qüestió van tenir lloc la nit d’aquest passat dijous, entre les 21.30 h i les 21.45 hores, quan un jove, després d’acabar la seva jornada laboral en un establiment de menjar ràpid, va creuar la via, sent atropellat per un vehicle marca i model Volkswagen Golf de color negre i amb els vidres tintats,
que entrava al nucli urbà procedent de Via Palma. El conductor del cotxe en qüestió, lluny d’aturar-se i atendre el jove, va reprendre la marxa fugant-se del lloc dels fets i deixant el jove a terra.

Un testimoni va poder presenciar els fets, peça fonamental per a la investigació iniciada per part de la Policia Local de Manacor.

El jove, davant la gravetat que revestia en un primer moment, va ser traslladat pel 061 fins a l’hospital de Son Espases, on va quedar ingressat per les lesions que presentava al cap, braços i cames.

La Policia Local de Manacor demana la col·laboració ciutadana que pot ser determinant a l’hora de localitzar l’autor del sinistre.

Imatges orientatives sobre el model del cotxe que conduïa l’autor de l’atropellament que està sent cercat per la Policia Local de Manacor.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com