Connect with us

Societat

Demanen la col·laboració ciutadana per localitzar a l’autor d’un atropellament a Manacor

La Policia Local de Manacor demana la col·laboració ciutadana per localitzar a l'autor d'un atropellament

Se cerca un vehicle marca Volkswagen Golf, de color negre i amb els vidres tintats, que va escapar-se del lloc dels fets

Els fets en qüestió van tenir lloc la nit d’aquest passat dijous, entre les 21.30 h i les 21.45 hores, quan un jove, després d’acabar la seva jornada laboral en un establiment de menjar ràpid, va creuar la via, sent atropellat per un vehicle marca i model Volkswagen Golf de color negre i amb els vidres tintats,
que entrava al nucli urbà procedent de Via Palma. El conductor del cotxe en qüestió, lluny d’aturar-se i atendre el jove, va reprendre la marxa fugant-se del lloc dels fets i deixant el jove a terra.

Un testimoni va poder presenciar els fets, peça fonamental per a la investigació iniciada per part de la Policia Local de Manacor.

El jove, davant la gravetat que revestia en un primer moment, va ser traslladat pel 061 fins a l’hospital de Son Espases, on va quedar ingressat per les lesions que presentava al cap, braços i cames.

La Policia Local de Manacor demana la col·laboració ciutadana que pot ser determinant a l’hora de localitzar l’autor del sinistre.

Imatges orientatives sobre el model del cotxe que conduïa l’autor de l’atropellament que està sent cercat per la Policia Local de Manacor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència