Connect with us

Actualitat

Salut eleva a 25 el nombre de contagis en la residència de Capdepera

Salut eleva a 25 el nombre de contagis en la residència de Capdepera

A diferència de les dades facilitades pel Consistori avui mateix que les xifrava en 10 usuaris afectats i 4 treballadors

El Govern balear ha informat aquest capvbespre d’un nou brot de coronavirus en una residència de gent gran amb 25 contagis d’usuaris del centre Domusvi de Capdepera, on a més estan infectats 8 treballadors.

Aquestes xifres facilitades per la Conselleria de Salut difereixen de les dades aportades aquest mateix dimecres per l’Ajuntament de Capdepera, qui rebaixada notablement el nombre d’afectats: 10 usuaris i 4 treballadors del centre, segons la nota municipal.

Tots les persones afectades romanen ingressats en la residència, on s’ha activat el protocol establert en el pla de contingència davant la pandèmia de la Covid-19.

Dissabte passat 29 d’agost es va diagnosticar un cas positiu en la residència i es van dur a terme proves diagnòstiques tipus PCR als 106 residents que viuen en el centre i a 85 treballadors.

El personal d’una Unitat Volant d’Atenció al Coronavirus (UVAC) de la Central de Coordinació Covid s’ha desplaçat fins a la residència per a avaluar l’estat dels afectats i seguir la seva evolució.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència