Connect with us

Esports

Conecta Balear renova per tercer any consecutiu el patrocini amb el CV Manacor

Conecta Balear renova per tercer any consecutiu el patrocini amb el CV Manacor

L’empresa de telecomunicacions i l’entitat esportiva han signat aquest dimecres l’acord de cara a la pròxima temporada

L’empresa operadora local de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa i internet sense fil que brinda els seus serveis en tot el territori de Balears, Conecta Balear serà un any el patrocinador oficial del CV Manacor, que competirà novament en la màxima categoria del Voleibol a nivell estatal.

La camiseta de l’equip, que estrena un nou disseny respecte a la temporada anterior, tornarà a veure estampat el logotip de Conecta Balear en el frontal i l’equip continuarà representant al club en la millor categoria del voleibol espanyol sota les sigles de l’empresa dirigida per la família Riera.

L’acord ha estat presentat i signat aquest dimecres en les pròpies instal·lacions de l’empresa a Manacor, comptant amb l’assistència del gerent de la companyia, Joan Miquel i el president del CV Manacor, Andreu Mesquida.

L’acord per a la pròxima temporada implica que l’equip multipliqui els seus ingressos de patrocini així com diferents serveis d’equipaments i suport no solament per al primer equip sinó també per a la pedrera. L’acord ha estat presentat aquest dimecres en les pròpies instal·lacions de l’empresa a Manacor, comptant amb l’assistència del gerent de la companyia, Joan Miquel i el president del CV Manacor, Andreu Mesquida.

A l’acte també hi han assistit tots els jugadors de la plantilla i cos tècnic de l’equip, així com diversos directius del club.

Mesquida confia que els partits es puguin disputar amb un aforament limitat d’espectadors, si bé aquesta possibilitat encara no és definitiva

La plantilla del Conecta Balear CV Manacor per a la temporada 2020/21, s'ha fet la foto oficial en les instal.lacions de Conecta Balear al polígon de Manacor.

La plantilla del Conecta Balear CV Manacor per a la temporada 2020/21, s’ha fet la foto oficial en les instal.lacions de Conecta Balear al polígon de Manacor.

Tant el gerent de Conecta Balear, Joan Miquel, com el president del club, Andreu Mesquida, han expressat la seva satisfacció per la renovació del projecte i les ganes que la pilota comenci a rodar malgrat les actuals circumstàncies motivades per l’actual crisi sanitària, que en paraules del president de l’entitat, “de ben segur condicionarà el desenvolupament de la temporada i de la competició”. Mesquida confia que els partits es puguin disputar amb un aforament limitat d’espectadors, si bé aquesta possibilitat encara no és definitiva.

CONECTA BALEAR PATROCINARÀ
UN ANY MÉS AL CV MANACOR

L’empresa operadora de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa i…

Publicado por defrancdigital.com en Miércoles, 2 de septiembre de 2020

Són tendència