Connect with us

Capdepera

El passeig Marítim de Cala Rajada lluirà les obres de Sarasate

‘Ballant amb les ones’

Aquest estiu el passeig Marítim de Cala Rajada lluirà les obres de Miguel Emilio Ginard Cortés SARASATE (Saragossa, 1952), sota el títol «Ballant amb les ones». L’exposició consta de 33 escultures de diferents mides amb les quals fa una alegoria a l’unió de la gent de dues illes, Cuba i Mallorca, a través de la dansa. Destaquen la parella d’escultures de cinc metres d’alçada i una tona de pes situada a Son Moll i els grups escultòrics de sis personatges en una sola imatge. S’inaugurarà el proper 1 d’abril i romandrà al passeig fins el novembre.

S’inaugurarà el proper 1 d’abril i romandrà al passeig fins el novembre

Aquesta mostra es complementarà amb el conjunt d’escultures de músics, animals i cares, a més d’una instal·lació audiovisual, que hi haurà al Centre Cap Vermell, i que es presenta al públic per primera vegada. El dia 6 d’abril tendrà lloc la presentació de la mostra interior i una visita guiada amb l’artista. Aquesta exposició es podrà visitar fins el 21 de juny.

L’Ajuntament de Capdepera continua apostant per la cultura com a atractiu turístic i amb artistes de renom com Miguel Sarasate.

Són tendència