Connect with us

Actualitat

El mercat municipal Felanitx disposarà novament de servei de peixateria

El mercat municipal Felanitx disposarà novament de servei de peixateria

S’han renovat les instal.lacions, ja que la paradeta havia quedat obsoleta després de tancar-se al 2015

L’Ajuntament de Felanitx ha signat amb l’empresa adjudicatària Peixateria Ca n’Angela la concessió del lloc de venda de peixateria del mercat municipal. El contracte té una durada de 10 anys i es podrà prorrogar dos anys més si ambdues parts així ho decideixen.

El cànon anual el primer any és de 1.167 euros una xifra reduïda al 50 per cent per la inversió que l’empresa ha hagut de fer a les instal·lacions per adequar-la. Feia 5 anys que el mercat municipal no comptava amb aquest servei i la paradeta havia quedat obsoleta. 

El regidor de mercat, Xisco Duarte, ha manifestat «una de les apostes de l’Ajuntament era baixar el cànon per afavorir que el mercat continuï amb la seva bona activitat i servei cap a la ciutadania ja que és un mercat que fa 84 anys que està obert. Aconseguir la paradeta de servei de peixateria és molt important ja que era un servei que feia falta al mercat municipal i es una manera de mantenir-ho viu».

L’empresa Peixateria ca n’Angela ha invertit en la renovació de les instal·lacions al mercat uns 15.000 euros. El nou adjudicatari del servei fa 15 anys que es dedica a la professió, són peixaters de família, coneguts a Felanitx perquè ja tenien un altra establiment al poble que ara traslladen al mercat, També compten un altra comerç de venda de peix fresc a Portocolom. La paradeta al mercat, estarà oberta de dimarts a diumenge entre les 8.30 i les 13.30 hores i es podrà trobar peix fresc mallorquí a més d’altres espècies de la península, no típiques de les Illes.

Romandrà oberta al públic de dimarts a diumenge entre les 8.30 i les 13.30 hores

Són tendència