Connect with us

Societat

Balears recurreix a l’UME per reforçar les tasques de rastreig

Balears recurreix a l'UME per reforçar les tasques de rastreig

Encara s’ha de definir si els rastrejadors militars treballaran des de les Illes o si prestaran les tasques de suport des de la Península

Cent efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) donaran suport a Salut en les tasques de rastreig i seguiment de contactes. Així s’ha acordat en la primera reunió preparatòria que s’ha dut a terme aquest matí entre el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i el tinent coronel responsable de la Unitat Militar d’Emergències (UME) per a la zona de Balears, Olaf Clavería. Els assistents han acordat que Defensa posarà cent efectius a disposició de les Illes Balears i que aquests es podrien incorporar a les tasques de rastreig en les pròximes dues setmanes. La setmana que ve es duran a terme reunions tècniques per definir diferents aspectes, com per exemple la ubicació dels efectius. En aquest sentit, encara s’ha de definir si els rastrejadors militars treballaran des de les Balears o si prestaran les tasques de suport des de la Península.

Aquest augment de recursos permetrà continuar amb la tasca de recerca de casos positius, enfortir la prevenció i tractar d’evitar l’increment de contagis de COVID-19, segons el Servei de Salut.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència