Connect with us

Comunitat

Detingut un home que va agredir a un sanitari en un hospital de Palma

L’arrestat, el mateix dia dels fets, havia acudit a urgències i li havien donat l’alta mèdica, pel que no estava d’acord

Agents de la Policia Nacional van procedir aquest dimarts a la detenció d’un home de 32 anys, per un delicte d’atemptat contra personal sanitari, en un hospital de Palma.

Els fets van passar ahir a les 12 hores del migdia, quan un home estava a la sala de triatge d’urgències d’un hospital, i va començar a posar-se molt nerviós i alterat. Pel que sembla, l’ara arrestat sembla que aquell mateix matí havia anat a urgències i li havien donat l’alta, pel que no estava d’acord.

En un moment donat, el denunciat, va observar a un sanitari que estava d’esquena i realitzant una sèrie de treballs, i li va clavar un fort cop a la cara sense dir res.

Després de l’episodi, tant la víctima com diversos companys van aconseguir retenir-lo a l’espera dels vigilants de seguretat que van ser avisats, al que a la seva que van aconseguir immobilitzar-lo a l’espera que acudís una patrulla de la Policia Nacional.

Quan els agents de policia van arribar al lloc, van procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte d’atemptat contra personal sanitari.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com