Connect with us

Esports

Mavi García, llueix les dues medalles d’or: “Encara crec que puc pujar un escaló més”

Mavi García, llueix les dues medalles d'or: "Encara crec que puc pujar un escaló més"

La ciclista mallorquina, recentment campiona del Campionat d’Espanya de Ciclisme, ha ofert una trobada amb els mitjans informatius en les instal.lacions de Citröen PSA Retail a Palma

L’ambaixadora de Citroën PSA Retail Palma, Mavi García, ha viscut el mes d’agost més intens de la seva carrera i, probablement, de la seva vida. La ciclista mallorquina s’ha emportat a casa dues medalles d’or en el recent Campionat d’Espanya de Ciclisme. Medalles que la pròpia ciclista ha lluït aquest dilluns a Palma, al costat del gerent del concessionari de Citroën PSA Retail Palma, Pedro Llinás.

Mavi Garcia ha aprofitat la trobada per a fer un balanç de la seva carrera fins al moment. L’esportista, que destaca per ser un dels grans noms en el panorama balear, ha confessat que se sent més fort que mai i que, malgrat les circumstàncies viscudes enguany, ha intentat treure el seu màxim potencial. “Encara crec que puc pujar un escaló més”, s’ha reptat a si mateixa.

Mavi García, llueix les dues medalles d'or: "Encara crec que puc pujar un escaló més"

Mavi García, en un moment de la trobada amb els mitjans. Al seu costat, Pedro Llinás, gerent de Citroën PSA Retail Palma, que patrocina a l’esportista.

Mavi ha atorgat al concessionari una camiseta oficial, signada per ella mateixa, del campionat del qual ha resultat bicampiona.

A punt d’enfrontar-se a proves del nivell del Giro d’Itàlia, el principi de temporada no podria haver-li anat millor. La mallorquina s’ha alçat amb l’or en les proves a contrarellotge i en ruta del Campionat d’Espanya de Ciclisme 2020.

Per a commemorar aquests èxits esportius, el gerent de Citroën PSA Retail Palma, Pedro Llinás, li ha regalat una camiseta personalitzada amb la insígnia de la marca i els seus propis assoliments. Per part seva, Mavi ha atorgat al concessionari una camiseta oficial, signada per ella mateixa, del campionat del qual ha resultat bicampiona. L’ha dedicat amb afecte “per als meus amics de PSA Retail Palma”.

L’esportista, ha destacat la necessitat de l’esforç i la constància per a aconseguir els objectius proposats.

Són tendència