Connect with us

Comunitat

Els casos de contagi a Balears gairebé s’han duplicat en 7 dies: Ha crescut un 88,6%

El 5% dels professionals sanitaris de Son Espases que han atès a pacients del coronavirus han desenvolupat anticossos

Salut ha comptabilitzat 707 nous casos positius des de divendres passat

La Conselleria de Salut ha comptabilitzat des de divendres passat 707 nous casos de coronavirus, la qual cosa eleva a 8.262 els contagis registrats des de l’inici de la pandèmia a les Illes, mentre que el número de morts ascendeix a 241 en registrar-se tres noves víctimes mortal de la malaltia.

Segons ha informat en un comunicat el Govern, des del divendres s’han produït 56 altes de pacients que han superat la Covid-19, amb el que el nombre de malalts amb la infecció activa se situa en 2.956.

El total de casos actius ha augmentat des del divendres gairebé un 18% i en comparació amb el dilluns de la setmana passada ha crescut un 88,6%, gairebé s’ha duplicat en una setmana.

En les dades que Epidemiologia comunica diàriament al Ministeri de Salut, que no contemplen 105 casos diagnosticats amb serologies abans de l’11 de maig, es comptabilitzen en total 7.114 casos a Mallorca, 761 a Eivissa, 230 a Menorca i 60 a Formentera.

Les xifres de persones ateses pel Servei de Salut, que no coincideixen amb les d’Epidemiologia perquè divergències cronològiques i de mètode de comptabilitat, situen en 6.341 les persones contagiades.

D’aquestes, 338 reben atenció hospitalària (53 en l’UCI) i 6.003 reben assistència domiciliària per part dels serveis d’Atenció Primària.

Respecte al passat divendres, el nombre de persones ingressades ha augmentat un 13,8% i els pacients sotmesos a vigilància intensiva s’han incrementat un 23,25%.

A Mallorca hi ha 299 persones hospitalitzades (24 d’elles perquè no tenen condicions per a refer a les seves cases) i d’ells 48 estan en UCI. A més, 5.263 pacients són atesos en els seus domicilis.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència