Connect with us
El succeït ha tingut lloc passades les 16.00 hores del capvespre a la platja de Cala Santanyí. El servei d'emergències ha estat alertat d'un incident entre una embarcació i un nin de 12 anys, de nacionalitat russa, que es trobava nedant, sense cap mena de senyalització, fora de la zona de bany. Els serveis d'Emergències desplaçats al lloc dels fets s'han vist obligats a haver de practicar els primers auxilis al menor que perdia molta sang. Minuts després ha arribat una ambulància del SVA que ha traslladat al menor d'urgència a un centre hospitalari de Palma. El succeït ha tingut lloc passades les 16.00 hores del capvespre a la platja de Cala Santanyí. El servei d'emergències ha estat alertat d'un incident entre una embarcació i un nin de 12 anys, de nacionalitat russa, que es trobava nedant, sense cap mena de senyalització, fora de la zona de bany. Els serveis d'Emergències desplaçats al lloc dels fets s'han vist obligats a haver de practicar els primers auxilis al menor que perdia molta sang. Minuts després ha arribat una ambulància del SVA que ha traslladat al menor d'urgència a un centre hospitalari de Palma.

Actualitat

El darrer balanç de l’Hospital de Manacor: 8 pacients en planta i 1 a l’UCI

Un ingressat menys respecte a les xifres d’aquest passat dijous

L’Hospital de Manacor té a hores d’ara 8 pacients ingressats que han donat positiu a la prova de la Covid-19 i 1 a l’UCI. Les dades d’aquest divendres, suposen un ingressat menys respecte a les xifres d’aquest passat dijous.

En el conjunt de Mallorca hi ha 269 persones hospitalitzades (24 hospitalitzacions obeeixen a causes socials, no clíniques) i 38 d’aquests pacients es troben en unitats de cures intensives. A més, 4.738 persones són al domicili on reben atenció per part del servei d’atenció primària.

Pel que fa als professionals sanitaris, n’hi ha 385 en vigilància (338 d’ells a Mallorca).

Respecte a l’Hospital de Manacor, la pròpia directora del centre sanitari, Catalina Vadell, aquest dijous reconeixia manca d’infermeres perquè també hi ha casos positius i aïllaments per contactes estrets entre el personal sanitari. “Fa 15 dies teníem 39 professionals aïllats, avui en són 25. Com que no hi ha infermeres per contractar, no en podem cobrir”, segons Vadell.

Són tendència