Connect with us

Vist a les xarxes

Simebal impulsa un model de denúncia individual destinat al personal sanitari d’Atenció Primària

Simebal impulsa un model de denúncia individual destinat al personal sanitari d'Atenció Primària

El Sindicat Mèdic de Balears reitera les “pèssimes condicions laborals” dels treballadors sanitaris

Des del Sindicat de Metges de Balears plantegen denuncien individuals per part dels treballadors d’Atenció Primària per a fer-les arribar al gerent d’Atenció Primària, així com a la direcció assistencial de l’IbSalut.

Simebal reitera la seva denúncia sobre les pèssimes condicions laborals del personal d’Atenció Primària. Una situació que “la pandèmia de la Covid-19, ha empitjorat encara més, abocant-la pràcticament al col·lapse”, destaquen.

Des de Simebal exposen que aquesta situació, que ve donant-se des de fa molt temps, no ha obtingut cap mena de resposta per part de les autoritats sanitàries. “La realitat que es viu en Atenció Primària, posa en risc la salut dels treballadors i la dels propis pacients. A aquests últims, no se’ls està podent atendre en unes condicions mínimes de seguretat”.

Des de Simebal recorden que “els professionals d’Atenció Primària són treballadors, no herois. Sol·licitam respecte, condicions laborals dignes, temps i mitjans per a poder presentar una qualitat assistencial com toca”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència