Connect with us

Esports

Son Pardo presenta el duel entre atleta i cavall

Son Pardo presenta el duel entre atleta i cavall

Toni Abadia i Joan Antoni Riera ‘Boveret’, seran els protagonistes del duel que se celebrarà aquest divendres a les 20 hores

Aquest dijous s’ha presentat el duel d’atleta contra cavall que tindrà lloc aquest divendres a les 20 hores a l’hipòdrom Son Pardo de Palma. A més dels protagonistes de la cursa, Toni Abadia i Joan Antoni Riera, menador de Variuso du Bouffey, han assistit el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra; el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Lluís Socias; el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata; i l’organitzador de la prova, Juan Carlos Higuero.

La prova es celebrarà d’acord amb la nova normativa sanitària que es preveu que es publiqui aquest mateix divendres al BOIB. Entre altres qüestions, ha suposat adaptar l’aforament inicial, reduint-lo a un màxim de 500 persones.

El president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, ha reconegut que l’expectació mediàtica que desperta la prova és el millor aparador per mostrar que el trot és un esport amb moltes possibilitats, a més de les purament esportives.

Tant Joan Antoni Riera com Toni Abadia han mostrat una gran motivació a l’hora d’afrontar el duel i han assegurat que és molt complicat fer un pronòstic de la carrera, per una part perquè el cavall no està acostumat a córrer tot sol i per una altra perquè la pista de Son Pardo és un terreny molt diferent de les pistes d’atletisme. Tots dos han coincidit que guanyi qui guanyi l’emoció està assegurada i que no descarten un duel de revenja.

Són tendència