Connect with us

Actualitat

El Llevant de Mallorca concentra 76 casos actius de la Covid-19

El Llevant de Mallorca concentra 76 casos actius de la Covid-19

Manacor (28), Son Servera (19) i Capdepera (17) són els municipis més afectats i Sant Llorenç (4) el que menys

Els cinc municipis del Llevant de Mallorca concentren ara mateix un total de 76 casos actius de contagi, segons les dades que maneja la Conselleria de Salut, corresponents a aquest dimarts, 25 d’agost. A aquestes xifres, que presumiblement seran actualitzades aquest dijous, cal afegir-li els nous contagis que s’hagin pogut produir en aquestes últimes 24 hores. Serveixi com a referència el fet que l’Hospital de Manacor, entre aquest dimarts i avui dimecres, gairebé ha duplicat el nombre de pacients hospitalitzats en planta per aquesta malaltia: 13 ingressats.

Les xifres també es regeixen en certa manera per la lògica: a més habitants més casos positius. Manacor és el municipi amb més casos de contagi confirmats ara mateix amb 28 casos. Li segueix el municipi de Son Servera amb 19 i Capdepera, gairebé amb idèntics percentatges, amb 17. Cal destacar el baix nombre de casos de contagi en el municipi de Sant Llorenç amb tan sols 4 positius. Artà duplica aquesta última xifra amb 8 positius. La suma d’aquestes xifres donen un resultat de 76 positius actius en el total de municipis del Llevant. Aquestes xifres són molt superiors als contagis confirmats en ple estat d’alarma.

Pel que respecta a la zona del Migjorn de Mallorca cal ressaltar el fet que Llucmajor (60) concentra ara mateix gairebé el mateix el numero de casos actius que el conjunt del Llevant.

En la zona del Migjorn, només Llucmajor (60) té ara mateix gairebé el mateix el numero de casos actius que el conjunt del Llevant

Són tendència