Connect with us

Actualitat

El Centre de Salut d’Artà dur detectats 14 casos de contagi en els últims dies

Les obres del nou centre de salut d'Artà podrien començar el mes de novembre

L’Ajuntament ha fet públic un ban on s’especifica que fins dia 13 de setembre queden suspesos tots els actes promoguts pel Consistori, inclosa la Fira 2020

El Centre de Salut d’Artà dur detectats 14 casos de contagi de la Covid-19 els últims dies. Per aquest motiu, el Consistori de la localitat s’ha vist en la necessitat de fer públic un ban aquest dilluns, signat per la batlessa accidental Maria Antònia Sureda, on s’especifica que fins dia 13 de setembre de 2020 queden suspesos tots els actes promoguts pel Consistori de la localitat, inclosa la Fira d’enguany. Així mateix, també es suspenen tots els actes sol·licitats per tercers en instal·lacions municipals i es prohibeix l’assistència de públic als entrenaments esportius en les instal·lacions municipals.

En la comunicació municipal també es fa constar que “aquesta és la nova mesura que adopta l’Ajuntament tenint present que, en aquesta situació dinàmica i canviant, s’hauran de dur a terme altres accions que s’aniran comunicant en el moment que es posin en marxa. Per això, demanam que es consultin sempre fonts oficials”.

En la mateixa comunicació municipal també es posa l’accent a casos de contagi que s’haurien produït en altres municipis de la zona.

l'Ajuntament d'Artà ha fet públic un ban aquest dilluns, signat per la batlessa accidental Maria Antònia Sureda, on s'especifica que fins dia 13 de setembre de 2020 queden suspesos tots els actes promoguts pel Consistori de la localitat, inclosa la Fira/2020.

L’Ajuntament d’Artà ha fet públic un ban aquest dilluns, signat per la batlessa accidental Maria Antònia Sureda, on s’especifica que fins dia 13 de setembre de 2020 queden suspesos tots els actes promoguts pel Consistori de la localitat, inclosa la Fira/2020.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència