La campanya d’inspeccions sanitàries s'estén fins a Campos i Ses Salines
Connect with us

Actualitat

La campanya d’inspeccions sanitàries s’estén fins a Campos i Ses Salines

La campanya d’inspeccions sanitàries s'estén fins a Campos i Ses Salines

Durant l’operatiu d’aquesta setmana, s’han realitzat un total de 22 inspeccions i s’ha aixecat 25 actes en el cas de Mallorca

Pel que fa a l’operatiu d’inspeccions sanitàries realitzat entre els dies 17 i 23 d’agost, s’han dut a terme un total de 42 inspeccions i s’han aixecat actes en 29 dels casos. Les inspeccions s’han realitzat als municipis de Palma, Calvià, Marratxí, Campos i Ses Salines, en el cas de Mallorca, on s’han realitzat un total de 22 inspeccions, i s’han aixecat 15 actes.

La resolució dels expedients iniciats en aquestes actuacions s’emmarcarà en el Decret llei de règim sancionador per als incompliments de les normes relatives a la COVID-19, en vigor des del divendres 10 de juliol. Les sancions poden arribar als 600.000 € quan es produeixin infraccions molt greus. Les actes de sanció solen aplicar-se per incomplir l’aforament, la de mantenir la distància de seguretat o la manca d’ús de mascareta.

Decreten el tancament d’un restaurant de Calvià que era utilitzat com a bar de copes

Un restaurant de Portal Nous ha estat tancat de manera cautelar després de descobrir que era la tapadora d’un bar de copes, i s’han aixecat una vintena d’actes administratives a joves que practicaven botellot en zones costaneres del municipi de Calvià, segons ha informat l’ajuntament aquest dilluns.

El tancament del restaurant es va produir dissabte passat després que es publiqués en el BOIB la modificació del pla de mesures excepcionals de prevenció, control i coordinació per a fer front a la crisi sanitària causada per la Covid-19, i en el qual se suspenia l’activitat dels negocis que exercien activitats de sales de festa, de ball, discoteques, cafè-concert i bars de copes.

Són tendència