Connect with us
Detinguda una menor d'edat a Palma per amenaçar a un home amb un ganivet Detinguda una menor d'edat a Palma per amenaçar a un home amb un ganivet

Comunitat

Detinguda una menor d’edat a Palma per amenaçar a un home amb un ganivet

La víctima havia cridat l’atenció a un grup de joves que estaven fent grafitis en la porta d’un garatge

Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció d’una menor d’edat com a presumpta autora d’un delicte d’amenaces amb arma blanca.

Els fets es van produir dissabte passat, sobre les 19.30 hores del capvespre, en un carrer pròxim a les Avingudes de Palma, després que un avís alertés d’una baralla en la via publica en la que participaven al voltant de 6 persones, llançant-se objectes i portant una d’elles un ganivet.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van localitzar a un home que va resultar ser la víctima, manifestant que moments abans estava caminant pel carrer i va observar com un grup de sis persones estava realitzat pintades tipus grafiti a la porta d’un garatge, motiu pel qual els va recriminar el que estaven fent, rebent insults per part d’aquests.

La víctima va explicar que un d’aquests pots li va donar al cap a una al.lota -la que va ser detinguda-, i que ell pensava que formava part del grup. En un moment donat, la menor va extreure un ganivet i va arremetre contra la víctima intentant clavar-l’hi fins a tres ocasions, però va aconseguir escapolir-se i refugiar-se en un comerç de la zona.

Els agents van identificar a dos testimonis que van corroborar el manifestat per la víctima. Posteriorment van identificar a la jove, que va resultar ser menor d’edat. La al.lota va assegurar que havia mediat en una discussió entre un grup de joves i un home. Acusava la víctima d’haver-li llançat un pot d’esprai, i va manifestar que havia hagut de defensar-se amb un ganivet.

Els agents van procedir a la detenció de la menor, que duia un ganivet en la cintura.

Són tendència