Connect with us

Comunitat

Javier Arranz: “En aquests moments la transmissió comunitària és clara”

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de Balears, Javier Arranz.

Sanitat reconeix que a Balears s’està produint una “segona onada” de la pandèmia del coronavirus

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses a Balears, Javier Arranz, ha reconegut que a les illes s’està produint una “segona onada” de la pandèmia del coronavirus: “En aquests moments la transmissió comunitària és clara”, ha declarat.

En roda de premsa, l’epidemiòleg ha ofert les dades d’hospitalitzats registrats des del divendres, que han augmentat un 31,9% en els últims tres dies fins als 252 ingressats, 33 d’ells en l’UCI enfront dels 23 del divendres passat.

“Podem dir que estem en una segona ona, estem en un repunt important mantingut”, ha dit l’expert, i ha afegit que “no és un repunt transitori” sinó que “durarà uns quants dies”. Arranz ha insistit en la transmissió comunitària que es produeix a les illes, ja que “no és una infecció que vingui de fora, sinó que la tenim aquí plenament situada”.

El nombre d’hospitalitzats registrats en els últims tres dies ha augmentat un 31,9%

En funció a com evolucioni la pandèmia, ha manifestat Arranz, el Govern balear prendrà noves decisions sobre restriccions, i sobre el repunt d’ingressos en hospitals ha indicat que Balears no està avui dia “en una situació crítica del sistema sanitari ni molt menys”.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència