Connect with us

Oci i Cultura

Santanyí suspèn la ‘Nit de les Espelmes’ i el concert de Bruno Sotos

Santanyí suspèn la 'Nit de les Espelmes' i el concert de Bruno Sotos

Davant de l’agreujament de la situació provocada per la crisi sanitària

L’Ajuntament de Santanyí ha decidit suspendre dos concerts que tenia programats per a les pròximes setmanes. Així, dissabte 29 d’agost no se celebrarà la ‘Nit de les Espelmes’; un concert que havia de reunir tres músics de gran talent com són el violinista búlgar de fama internacional, Vasko Vassilev, el també violinista Vicent Balaguer i el pianista Miquel Estelrich, i i que estava previst que se celebrés a la placeta de s’Abeurador.

També s’ha decidit suspendre un concert musical que havia de celebrar-se al Teatre Principal de Santanyí, el pròxim dissabte 5 de setembre. Es tractava del recital del cantautor mallorquí Bruno Sotos, qui l’any 2019 va veure com s’enlairava la seva carrera musical després de participar en un conegut programa de televisió. Sotos havia de presentar les cançons del seu últim disc ‘Lo que habita en mi’, però malauradament la cita s’haurà de posposar.

En tots dos casos, l’Ajuntament de Santanyí ha decidit cancel·lar les dues convocatòries culturals per tal d’evitar aglomeracions i que es puguin produir situacions que posin en risc la salut de la població.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com