Connect with us

Oci i Cultura

Felanitx inaugura la quinzena edició de ‘Nitxdel’art’: Grans obres en petit format

Felanitx inaugura la quinzena edició de 'Nitxdel'art': Grans obres de petit format

El palmesà Joan Cabrer i la santanyinera Mariana Sarraute són els guanyadors del VI certamen d’arts plàstiques Felanitx 2020

Els premiats s’han donat a conèixer coincidint en la inauguració de la quinzena edició de la ‘Nitxdel’art’ aquest divendres a la Casa de Cultura de Felanitx.

En l’edició d’enguany es varen rebre 172 propostes arribades d’arreu del país, Europa i països estrangers, segons ha explicat el regidor de Cultura, Xisco Duarte.  El primer premi dotat en 4.500 euros ha estat per Joan Cabrer. El jove nascut a Palma l’any 1983, és llicenciat per la facultat de Belles arts de Barcelona i CFGS pintura mural, Escola Massana a la ciutat Comtal. A més del premi econòmic exposarà individualment a la Casa de Cultura. Cabrer ha presentat la seva obra ‘Sense Títol’, un acrílic sobre tela del 2020.

Els premiats del VI certamen d’arts plàstiques Felanitx 2020 s’han donat a conèixer coincidint en la inauguració de la quinzena edició de la ‘Nitxdel’art’ aquest divendres a la Casa de Cultura de Felanitx.

La segona classificada i que aconsegueix un premi dotat amb 2000 euros l’ha aconseguit Mariana Sarraute. És nascuda a Bons Aires l’any 1971, actualment resideix a Santanyí. Sarraute és llicenciada per la facultat de Belles arts de Barcelona en l’especialitat de pintura. La seva obra ‘Decode 0010’ és un acrílic sobre tela sense bastidor. Els premis han comptat amb el patrocini de l’Ajuntament de Felanitx i de la publicació local Setmanari de Felanitx.

VI certamen d’arts plàstiques Felanitx 2020

El primer premi dotat en 4.500 euros ha estat per Joan Cabrer, amb l’obra ‘Sense títol’.

El jurat que ha pres la decisió a la Casa de Cultura de Felanitx ha estat format pel president del Centre Cultural i regidor de cultura de l’Ajuntament de Felanitx Xisco Duarte, la presidenta del Setmanari de Felanitx, Bàrbara Sagrera, Tomàs Piza guanyador de l’edició 2019, Salvador Llinas com a representant de l’Aavib i Tomeu Simonet comissari independent i gestor cultural.

A la Casa de cultura es poden visitar a partir d’aquest divendres les obres seleccionades al VI Certamen d’Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx.

La segona classificada ha estat per Mariana Sarraute, per la seva obra ‘Decode 0010’ és un acrílic sobre tela sense bastidor.

Pel que fa a la ‘Nitxdel’art 2020’, que aquest any ha apostat per un petit format, hi participen 12 espais on exposen les seves creacions una quarantena d’artistes. Les exposicions estaran obertes a partir d’aquest divendres i fins al 27 d’agost entre les 19 i les 22 hores.

A la Sala Miquel Barceló hi haurà l’exposició de l’artista Ricard Chiang titulada “CHIANG 00’S” una exposició comissariada per Biel Perelló de la Galeria Marimon.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència