Connect with us

Comunitat

Educació preveu ara mateix l’escenari B per a poder iniciar el nou curs escolar a Balears

Educació preveu ara mateix l'escenari B per a poder iniciar el nou curs escolar a Balears

La fórmula seria semipresencial, prioritzant l’assistència a classe dels alumnes d’Infantil, Primària i Educació Especial

Aquest dimecres s’ha reunit la comissió de seguiment creada entre les conselleries d’Educació i Salut per tal d’analitzar l’evolució de la situació epidemiològica a les Illes provocada per la COVID-19.

A la reunió d’avui s’han tractat temes organitzatius com són l’actualització dels protocols d’actuació que s’han de seguir en els centres educatius davant les sospites d’un possible cas de COVID-19, les actuacions que es duran a terme cas que es confirmi un contagi, com ha de ser la comunicació amb Salut, què proves es faran i com ha d’actuar el centre, respecte a l’alumnat i el professorat, que ha estat en contacte amb el possible cas.

Està previst que a principi de la setmana que ve es decidesquin nous protocols d’actuació als centres educatius. La intenció d’Educació, ara mateix, és la de que el nou curs escolar pugui començar amb la màxima normalitat possible, a l’hora de reconeixen que l’evolució de la pandèmia i les recomanacions de Salut marcaran l’escenari. Una de les opcions que en aquests moments es contempla és la d’iniciar el curs amb l’escenari B, dels tres escenaris prevists (A, B i C).

Què suposa el pla B ?

Aquest escenari contempla entre altres coses prioritzar l’assistència a classe dels alumnes de menys edat (Infantil, Primària i Educació Especial) i que els estudiants de cursos més alts (Secundària, Batxillerat, FP, Escoles d’Adults i Ensenyaments de Règim Especial) facin ensenyament telemàtic o una fórmula mixta de presencialitat i ensenyament a distància.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència