Connect with us

Societat

Els forns adherits a la marca “Pa d’Aquí, forn i tradició” ja poden ser localitzats a través del mòbil

Els forns adherits a la marca "Pa d'Aquí, forn i tradició" ja poden ser localitzats a través del mòbil

L’aplicació permet conèixer les dades de contacte de cada establiment, l’horari de venda, i les seves especialitats

Els més de tres-cents forns adherits a la marca de qualitat “Pa d’Aquí, forn i tradició” ja es poden trobar a l’aplicació per a mòbils que l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), empresa dependent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, ha posat en marxa juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Així, s’ha aconseguit que els 309 punts de venda que formen part de “Pa d’Aquí” es puguin geolocalitzar fàcilment amb l’app, que també permet conèixer les dades de contacte de cada forn, l’horari de venda, i les especialitats de cada establiment. L’aplicació també dona informació de la marca i les tipologies de pans considerats tradicionals a les Illes Balears.

L’objectiu és que l’aplicació sigui una eina de promoció per als establiments que elaboren pa de forma tradicional, a més de posar en valor l’ofici de la forneria i tot el món que l’envolta.

La marca “Pa d’Aquí” es pot trobar als forns i a les pastisseries de les Illes Balears amb obrador amb un mínim del 70% de productes d’elaboració pròpia i que elaborin al manco dues varietats considerades típiques de les Illes Balears. Actualment, a les Illes existeixen 309 establiments adherits a “Pa d’Aquí”. Mallorca en té 235.

Mallorca té 235 establiments adherits a ‘Pa d’Aquí’

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com