Connect with us

Actualitat

Un traumatòleg, que tènia consulta pròpia a Artà, primer metge que mor per coronavirus a Balears

Es tracta de Bernd Harald Kablitz, que també exercia a l’Hospital de Llevant

El doctor Bernd Harald Kablitz, traumatòleg de l’Hospital de Llevant, que cobria guàrdies en la Clínica Rotger i tenia una consulta pròpia a Artà, ha mort aquest dimarts a l’edat de 59 anys després de ser diagnosticat positiu de coronavirus. Es tracta del primer facultatiu en actiu a morir després d’haver donat positiu del virus a Balears.

El Col·legi Oficial de Metges lamenta profundament la mort del professional sanitari

El Col·legi Oficial de Metges dels Illes Balears (Comib) lamenta profundament la defunció del Dr. Bernd Kablitz, i trasllada les seves més sentides condolences als seus familiars, amics i companys de professió, mitjançant un comunicat de premsa.

El doctor Bernd Kablitz, especialista en Cirurgia General i Aparell Digestiu, va néixer el 30 de desembre de 1960 en l’estat d’Hessen (Alemanya). Es va col·legiar en el Col·legi de Metges de les Illes Balears al desembre de 2008 per a exercir la medicina privada a Mallorca, atenent principalment pacients estrangers.

En l’actualitat realitzava guàrdies en la clínica Rotger Quirónsalud de Palma una vegada a la setmana, encara que tenia la seva pròpia consulta en el poble d’Artà i atenia també en centres privats de l’interior de Mallorca. Tenia fixat el seu domicili a Son Servera.

Vivia a Son Servera

Va donar positiu a la Covid-19 diumenge passat. Després d’un empitjorament sobtat, aquest dimarts ha mort per insuficiència respiratòria a casa seva. No presentava cap patologia prèvia. Deixa esposa i dos fills.

Ha mort per insuficiència respiratòria a casa seva. No presentava cap patologia prèvia

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència