Connect with us

Actualitat

Manacor acollirà la major concentració de cans de raça pastor alemany

Diumenge dia 26 de març partir de les 10 h se succeiran les proves morfològiques i les demostracions d’obediència a l’esplanada de davant l’Espai na Camel·la

Els organitzadors del II Certamen Internacional Reial CEPPA Ciutat de Manacor, que se celebrarà per segona vegada diumenge que ve, dia 26 de març, volen seguir mostrant “aquest tipus de competició a la comarca del Llevant que té per objectiu el manteniment de les característiques genuïnes de la raça del pastor alemany tant a nivell de forma i estructura com a nivell de caràcter i de capacitat de guarda”, explica Nicolau Adrover, un dels organitzadors de l’esdeveniment.

El II Certamen Internacional Reial CEPPA Ciutat de Manacor tendrà lloc diumenge que ve, dia 26 de març, al passeig Ferrocarril. Les proves, que són obertes a tot tipus de públic, es desenvoluparan a l’esplanada situada davant l’Espai Na Camel·la a partir de les 10 h del matí. El certamen inclourà “un concurs morfològic on un jutge de prestigi mundial valorarà la postura, la forma i l’expressió d’uns 35 cans dividits en diferents categories, segons l’edat i sexe de cada ca”, concretà Nicolau Adrover. Així, el jutge haurà de valorar quin dels cans que es presentin a aquest concurs tendrà la millor estructura, farà els millors moviments o tendrà la millor expressió.

A més, els que acudeixin a contemplar les proves del II Certamen Internacional Reial CEPPA Ciutat de Manacor també podran gaudir de demostracions d’obediència i d’ensinistrament. “La nostra finalitat és mantenir la raça del pastor alemany tan genuïna com ens sigui possible, per això també és necessari que els cans tenguin el caràcter i les capacitats necessàries per fer de cans de guarda i de protecció perquè és el que aquesta raça ha fet durant els segles que ha conviscut amb els humans”, afegeix un dels ensinistradors canins que participar en l’organització de la competició.

Diumenge arribaran a Manacor uns 40 cans i alguns són de fora de Mallorca, amb l’objectiu d’obtenir bones puntuacions a Manacor i arribar així amb bones opcions al campionat estatal.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència