Connect with us

Comunitat

Salut torna a obrir l’hotel Palma Bay com a establiment sanitari

El Meliá Palma Bay es converteix en el primer hotel medicalitzat de Balears

En aquesta ocasió no estarà medicalitzat; únicament acollirà pacients positius de la Covid-19 i contactes estrets que no puguin garantir l’aïllament al seu domicili

El Servei de Salut ha tornat a obrir l’hotel Palma Bay, del grup Melià Hotels, com a establiment sanitari per a persones que hagin d’estar aïllades a causa de la COVID-19. En aquesta ocasió l’hotel no estarà medicalitzat, sinó que funcionarà com un establiment hoteler amb 250 llits disponibles per a pacients positius de COVID-19 i contactes estrets que no puguin garantir l’aïllament al seu domicili.

D’aquesta manera el Servei de Salut podrà garantir l’aïllament dels pacients asimptomàtics, que no necessiten ingrés hospitalari però han d’estar en quarantena durant 14 dies i als quals no els és possible perquè no disposen de domicili o no és adequat per garantir l’aïllament en condicions òptimes o bé perquè conviuen amb persones vulnerables. Per tant, es deixaran lliures llits dels centres sanitaris per destinar-los als pacients que necessitin atenció hospitalària.

Són tendència