Connect with us

Actualitat

Es Pontàs, en el cupó de l’ONCE

El característic illot de Santanyí figurarà en els cinc milions i mig de cupons que sortiran a la venda el pròxim dimarts, dia 4 de juliol

El batle, Llorenç Galmés, ha obsequiat al delegat Territorial de l’ONCE, José Vilaseca, amb una escultura elaborada amb pedra de Santanyí.

A l’acte també hi han assistit la totalitat de venedors que l’ONCE té avui en dia en el municipi.

L’Ajuntament de Santanyí i l’ONCE han presentat aquest dimecres un cupó de l’ONCE dedicat a l’illot d’Es Pontàs, i que se sortejarà dimarts que ve 4 de juliol.
A l’acte de presentació del cupó han assistit el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i el delegat territorial de l’ONCE, José Vilaseca, així com la presidenta del consell territorial de l’ONCE, María del Carme Soler Lliteras. A l’acte també hi han assistit bona part dels membres del govern municipal, així com la totalitat de venedors que l’ONCE té avui en dia en el municipi. El batle, Llorenç Galmés, ha destacat el fet que una de les imatges més representatives del municipi pugui ser difosa arreu de tot l’Estat, gràcies als cinc milions i mig de cupons que dimarts que ve sortiran a la venda.

Durant l’acte, Llorenç Galmés i José Vilaseca, també s’han intercanviat obsequis. Una reproducció del cupó amb la imatge d’Es Pontàs i una escultura elaborada amb pedra de Santanyí, han posat la cloenda a la presentació.

El batle, Llorenç Galmés, ha destacat el fet que una de les imatges més representatives del municipi pugui ser difosa arreu de tot l’Estat

Són tendència