Connect with us

Comunitat

El Govern anuncia noves restriccions

esdeveniments esportius d’alt nivell a Balears

Queda prohibit la pràctica d’esports amb contacte, entre altres mesures

El BOIB publicarà aquest dimarts una resolució de la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, per la qual es modifiquen mesures concretes del Pla de mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per a fer front a la crisi sanitària que afectarà de ple al sector esportiu de Balears.

Els entrenaments esportius en equip i de contacte vinculats a les federacions esportives de les Illes Balears, així com els d’esports no federats, es veuran limitats amb diverses condicions a partir d’aquest dimarts i, inicialment, durant els pròxims quinze dies.

Els esports d’equip de camp s’hauran de dur a terme en grups de com a màxim 30 persones, mantenint la distància de seguretat i evitant, en tot cas, situacions en les quals es produeixi contacte físic. A més, no es podrà superar el 75% de la capacitat permesa per a l’espai esportiu.

Els esports d’equip de pista, sempre que es duguin a terme en grups d’entrenament de com a màxim 20 persones i mantenint la distància de seguretat, hauran d’evitar també el contacte físic. Tampoc es podrà superar el 75% de la capacitat permesa del recinte.

El Govern ha decidit estendre les restriccions a festes de dia, ‘party boats’ i llocs de culte

En el cas dels esports de contacte, els entrenaments seran de com a màxim 10 persones, mantenint la distància de seguretat i evitant també el contacte físic. Tampoc podrà superar el 75% de la capacitat del lloc en el qual es duguin a terme l’activitat.

El Govern ha decidit estendre les restriccions a festes de dia, ‘party boats’ i llocs de culte després de l’augment de casos de coronavirus

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència