Connect with us

Actualitat

Detingut un home després de cometre un robatori amb violència en un domicili habitat de Manacor

L'Hospital de Manacor va ser el tercer de Balears amb major nombre d'urgències ateses durant aquest any

L’arrestat va colpejar a un home d’avançada edat amb una cadira i el va deixar malferit a terra

Els fets van ocórrer la setmana passada a Manacor. Agents de la Policia Nacional en col·laboració amb la Policia Local , van procedir a la detenció d’un home de 35 anys, per un robatori amb violència en una casa habitada.

Una parella de gent gran, van sorprendre un home que va entrar en el seu habitatge forçant una porta. Una vegada dins del domicili, el presumpte autor sense dubtar-lo va agafar una cadira del domicili i va colpejar a l’home al cap, deixant-lo estès a terra amb una ferida al cap. Tot seguir el lladre es va  traslladar a l’habitació i amenaçar a la dona perquè li fes entrega dels doblers, alhora que sostreia la cartera dels pantalons de l’home que es trobava malferit. Posteriorment va sortir del domicili per a fugir del lloc dels fets.

Una vegada que els servei d’emergència van tenir coneixement del robatori amb violència, una patrulla de la Policia Local va acudir al lloc, avisant als servei mèdics per a atendre l’home, alhora que es van realitzar diverses batudes per la zona, localitzant al responsable i procedint a la detenció del presumpte autor per un delicte de robatori amb violència. L’arrestat compta amb una desena d’antecedents policials, la majoria per robatori amb força.

La víctima va haver de ser traslladat a l’hospital de Manacor perquè pogués ser atès de les ferides sofertes.

Són tendència