Connect with us

Opinió

La mort de Grisito i la reacció de la dreta

La mort de Grisito i la reacció de la dreta

Vull condemnar la mort d’aquest moix, però també vull comentar determinades reaccions que ha provocat

De bon principi vull condemnar la mort d’aquest moix, Grisito, a Manacor, una mostra del nivell de degradació en què poden arribar a caure els humans del segle XXI. Però no afegiré res al que ja s’ha publicat sobre aquest cas, perquè només en sé allò que he pogut llegir. El que vull comentar són determinades reaccions que ha provocat. Com a exemple, utilitzaré el d’un individu molt de dretes de tota la vida, home d’església, professor jubilat d’un famós col·legi religiós de Ciutat, que no s’ha emprenyat per les tortures i la mort del pobre moix, no, el que ha tret de punt a aquest personatge ha estat que es comentàs que els detinguts per les tortures figurassin a les llistes del PP a les darreres eleccions.

Sí, estimades i estimats, aquest personatge, encarnació dels valors més rancis de la dreta espanyola, per tal de defensar l’indefensable, ha arribat a publicar a les xarxes socials que els suposats torturadors havien anat a les llistes del PP, però se volien fer de Més, i que tanmateix anaven als darrers llocs de les llistes, la qual cosa diu ben poc de l’honestedat d’un partit que per tal d’omplir les llistes ha d’arribar a reclutar individus d’aquest perfil.

Aquest individu ha arribat a publicar a les xarxes socials que els suposats torturadors havien anat a les llistes del PP, però que tanmateix anaven als darrers llocs de les llistes

Però aquest beat de dretes (permeteu-me la redundància: tots els beats i beates són de dretes), no es conforma en defensar els torturadors d’animals, envesteix també contra el missatger, el que havia publicat la pertinença d’aquests individus al PP perquè ho havia llegit a l’Ultima Hora, i li retreu qüestions personals, deformades i fora de context, i mostrant un odi gairebé visceral contra tots aquells que no pensen com ell. Bé, la clàssica reacció dels energúmens de l’extrema dreta i de les rates de sagristia.

Biel Mestre
Escriptor

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència