Connect with us

Comunitat

El Govern preveu noves restriccions sanitàries

El Govern preveu noves restriccions sanitàries

Les mesures que encara no han estat concretades, podrien anunciar-se aquesta mateixa setmana, i afectarien bàsicament el sector de la restauració i l’oci

La conselleria de Salut té previst anunciar noves restriccions en els pròxims dies. El nombre de casos de contagi que s’estan produint a Balears, gairebé descontrolat, obliga a prendre més mesures preventives, segons ha reconegut aquest dimecres, la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, que no ha precisat en què consistirien aquestes noves restriccions.

Les futures decision que estan sent consensuades amb els experts sanitaris, podrien anunciar-se en breu i podrien anar encaminades a intentar contenir el nombre de nous positius en sectors com la restauració i l’oci, segons avança aquest mateix dimecres Diario de Mallorca.

Entre les noves mesures restrictives que afectarien bàsicament al conjunt de Balears, no es descarta que s’extremin les distàncies de seguretat a les terrasses dels bars i es limiti encara més l’aforament en locals tancats.

No es descarta que s’extremin les distàncies de seguretat a les terrasses dels bars i es limiti encara més l’aforament en locals tancats

Són tendència