Un 30% dels restaurants de Mallorca tancarà de manera permanent, segons la CAEB
Connect with us

Comunitat

Un 30% dels restaurants de Mallorca tancarà de manera permanent, segons la CAEB

És la previsió que augura l’Associació de Restauració davant la crisi económica i sanitària que ha provocat la Covid-19

L’Associació de Restauració CAEB augura un tancament d’ aproximadament un 30% dels bars, cafeteries i restaurants de Mallorca. La situació és preocupant per a un sector seriosament afectat per la crisi sanitària de la Covid-19.

Per aquest motiu, una representació de l’Associació de Restauració CAEB es va reunir amb la Directora General de Treball i Salut Laboral, Virginia Abraham, i també amb el Director de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Balear, Rubén Castro, a l’efecte de poder traslladar-los les preocupacions del sector de restauració al qual representen.

L’Associació ha traslladat la necessitat d’estendre els ERTE fins al dia 31 de desembre, però pensant en la subsistència del petit empresari, per a poder així mantenir l’ocupació a tots els seus treballadors.

La trobada també va servir per posar sobre la taula una sèrie de consultes sobre els contractes dels treballadors eventuals i els fixos discontinus, els quals són l’objecte d’insomni de molts associats d’hostaleria i restauració. El manteniment d’ocupació i la garantia d’ocupació de les sis mensualitats resulta insostenible per a moltes petites empreses que no descarten, com s’ha avançat anteriorment, la via del tancament definitiu del local.

Algunes de les solucions, passarien per a poder justificar el tancament d’activitat per fi de temporada durant els mesos de setembre o octubre.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com