Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament es personarà com acusació particular en el cas del maltractament animal a un moix

L'Ajuntament de Manacor es personarà com acusació particular en el cas del maltractament animal a un moix

El fet, que fins al moment ha provocat la detenció de dues persones, ha provocat ràbia i indignació en les xarxes socials

La notícia publicada aquest dilluns sobre la detenció de dos joves a Manacor per un delicte de maltractament animal a un moix, fins a provocar-li la mort, ha provocat un seguit de reaccions per part de molts de ciutadans del municipi. Els fets, absolutament condemnables i que no haurien de limitar-se a una sanció administrativa, ha generat tota classe de comentaris per bona part de ciutadans que han condemnat aquests tipus de fets.

El lamentable succés va ocórrer la matinada de dissabte passat, quan els laments de l’animal van despertar als veïnats de la zona que van poder observar com quatre joves tenien fermat a un moix alhora que l’estaven agredint per a posteriorment acabar amb la seva vida. Fins i tot arribaren a treure-li un ull. La posterior intervenció de la policia, que va ser advertida pels mateixos ciutadans, va possibilitar la detenció de dos elements. La investigació segueix oberta, ja que se sospita que en els fets podrien haver-hi participat més persones.

El mateix batle de Manacor, Miquel Oliver, es va fer ressò ahir mateix de la trista notícia. Ho va fer en el seu compte particular de Twitter, dient: “Quan creus que vius en una societat avançada, on el respecte a les persones i als animals hi tenen un lloc important, boten notícies com aquesta”. Per anunciar a continuació que “toca fer-ho, l’Ajuntament de Manacor es personarà com acusació en aquest cas”. Rapida reacció del batle que des d’aquí volen agrair i destacar.

S’ha creat una pàgina a Facebook, sota la denominació ‘Protesta por Grisito’, on poden llegir-se molts de comentaris per part d’usuaris que lamenten els fets, a l’hora que els condemnen.

Fins i tot, les últimes hores s’ha creat una pàgina a Facebook, sota la denominació Protesta por Grisito’, on poden llegir-se molts de comentaris per part d’usuaris que lamenten els fets, a l’hora que els condemnen. Altres usuaris aprofiten la mateixa pàgina per denunciar altres fets de maltractament animal. Una autèntica barbaritat que cal plantar-li cara sense contemplacions.

Aquests fets han de ser fortament castigats. Ni un maltractament més a cap animal.

Són tendència