Connect with us

Oci i Cultura

Margalida Rosselló, nova directora de l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor

Margalida Rosselló, nova directora de l'Escola Municipal de Mallorquí de Manacor

La historiadora substitueix Emma Terés en el càrrec

Margalida Rosselló és, del del passat dia 1 d’agost, la nova directora de l’Escola Municipal de Mallorquí. La historiadora manacorina substitueix Emma Terés en el càrrec a conseqüència de la seva dimissió després de nou anys.

Rosselló, professora d’Història i Geografia de secundària, és també creadora i professora dels exitosos cursos d’Història de Mallorca de l’Escola de Mallorquí que s’imparteixen des del 2014. A més, ha exercit anteriorment de directora de l’entitat durant la baixa per maternitat d’Emma Terès.

Segons el batle Miquel Oliver, “la gerència d’institucions culturals com l’Escola Municipal de Mallorquí i l’Institució Alcover està impregnada de la personalitat i la manera de fer de la persona, hi ha ideari i filosofia darrere” i afegeix que són pilars pels drets lingüístics i la cultura pròpia.

Fa 47 anys que l’Escola Municipal de Mallorquí treballa activament en la defensa, promoció i difusió de la llengua i la cultura catalanes per mitjà de cursos, tallers, monogràfics i publicacions. És una institució cabdal que cada any creix tant en nombre d’inscripcions com en propostes educatives, destaca la nota emesa per l’Ajuntament.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència