Connect with us

Societat

Venut un aparthotel en Cala Mandia, propietat de Sareb, per 3 milions d’euros

Venut un aparthotel en Cala Mandia, propietat de Sareb, per 3 milions d'euros

Es tracta d’un complex d’apartaments situats en en nucli costaner de Manacor, que té 42 habitacions amb un total de 112 places hoteleres

Altamira Asset Management, que gestiona la comercialització d’actius de Sareb, ha venut al grup Sineu Inversions l’apartahotel Vistalegre, situat en el nucli costaner de Cala Mandia, en el municipi de Manacor, per 3 milions d’euros.

Es tracta d’un complex d’apartaments situats en la costa manacorina, que inclou fins a 42 habitacions amb un total de 112 places hoteleres i categoria de tres estrelles. El complex compte, a més, amb zones comunes, piscina i jardins.

El director territorial a Catalunya i Balears de Altamira, Antoni Guàrdia, assegura que es tracta d’una venda important ja que demostra l’interès que continuen despertant els actius lligats al turisme entre els inversors malgrat la incertesa provocada per la crisi de la Covid-19.

Segons Antoni Guàrdia, el fet que la crisi sanitària no sigui estructural, a diferència de la del 2008, explica aquest interès. Els inversors saben que l’activitat econòmica es recuperarà quan se solucioni l’actual crisi sanitària i cerquen oportunitats d’inversió per a estar preparats per a aquest moment.

Actualment, Altamira Asset Management gestiona al voltant de 1.500 immobles a les Illes Balears, amb valor aproximat de 200 milions d’euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència