Connect with us

Actualitat

Aïllats 6 professionals sanitaris i 2 administratius del Centre de Salut de Vilafranca

Aïllats de manera preventiva 6 professionals sanitaris i 2 administratius del Centre de Salut de Vilafranca

El fet ha obligat a traslladar a personal sanitari de les unitats bàsiques de salut d’Ariany, Montuïri, Petra, Porreres i Sant Joan

El Centre de Salut Ses Roques Llises, de Vilafranca de Bonany, ha hagut de reestructurar l’activitat a causa de l’aïllament preventiu de vuit dels seus professionals, que varen tenir contacte estret de tres casos positius de la Covid-19, corresponents a un metge, una infermera i un administratiu del centre, cosa que ha obligat ara a aïllar dos metges, quatre infermeres i dos administratius.

La reestructuració de l’activitat assistencial i administrativa per continuar prestant servei al centre de Vilafranca ha obligat a traslladar professionals sanitaris de les unitats bàsiques de salut d’Ariany, Montuïri, Petra, Porreres i Sant Joan al centre sanitari de Vilafranca i a la UBS Porreres. Aquesta reestructuració es durà a terme mantenint el doble circuit de pacients respiratoris i generals per garantir la seguretat de tots els usuaris, segons la Conselleria de Salut.

Des del Servei de Salut s’ha informat que  els pacients amb cita programada per a les consultes de pediatria, infermeria o medicina general durant aquesta setmana en aquestes unitats bàsiques seran tornats a citar al centre de Vilafranca o a la UBS Porreres. Els professionals que estan en aïllament preventiu continuaran prestant assistència sanitària de manera telemàtica per mitjà dels serveis d’atenció telefònica.

Es recomana que abans d’acudir a un dels centres sanitaris d’aquesta zona bàsica de salut, telefonin al centre de Vilafranca (971 560 750) o a la UBS Porreres (971 166 649).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència