Connect with us

Comunitat

Una regidora de Calvià rep insults i amenaces pel tancament dels negocis de Punta Balena

Una regidora de Calvià rep insults i amenaces pel tancament dels negocis de Punta Balena

El batle, Alfonso Rodríguez, també té previst denunciar a un compte de Twitter que el va acusar de corrupte

L’Ajuntament de Calvià ha comunicat aquest dilluns que demà es presentarà a la Guàrdia Civil de Calvià una denúncia per injúries i amenaces a la tinenta de batle i regidora de Cohesió Social, Igualtat, Comunicació i Policia Local, Nati Francès.

Els fets que denunciarà la regidora de Calvià, van tenir lloc dissabte passat, 8 d’agost, a l’aparcament d’un centre comercial de Palma. La regidora es va trobar en el vidre del darrere del seu vehicle un escrit amb el següent missatge:Zorra. Punta Ballena no olvida. El dia del fets anava acompanyada de dos dels seus fills, un d’ells menor d’edat, segons la notadel Consistori.

En la denúncia que presentarà aquest dimarts davant de la Guàrdia Civil, i que es vehicula a través dels serveis jurídics de l’Ajuntament de Calvià, la tinenta de batle inclourà una altra situació ocorreguda el passat dilluns 27 de juliol, en la qual circulant amb el seu vehicle pel carrer Pere Vaquer Ramis de Magaluf dos individus la van increpar utilitzant també expressions sexistes: Hija de puta. Zorra. Vente a ver la que has montado en Punta Ballena.

Els serveis jurídics de l’Ajuntament també treballen en la interposició d’una denúncia per calúmnies contra un perfil de twitter britànic, relacionat amb l’oci nocturn de Magaluf. El dia 29 de juliol va escriure tres tuits acusant el batle de Calvià de corrupció i de rebre doblers (al·ludint al tancament dels establiments d’oci nocturn de la zona de Punta Balena decretat pel Govern), etiquetant el perfil del batle, així com a mitjans de comunicació tant britànics com locals i afegint hagstags com:savemagaluf“, “wewillnotcome“, “corruption“, “murderers“, “weknow“, “uk“, “touristrevolt” o “savethestrip.

Són tendència