Connect with us

Actualitat

Dos joves són detinguts a Manacor per un delicte de maltractament animal

Dos joves són detinguts a Manacor per un delicte de maltractament animal

Quatre joves tenien fermat a un moix alhora que l’estaven agredint per a posteriorment acabar amb la seva vida

El fets ven tenir lloc dissabte passat a Manacor. Agents de la Policia Nacional i en col·laboració amb la Policia Local, van procedir a la detenció de dos joves per un delicte de maltractament animal a un moix.

Els fets van ocórrer de matinada, quan els laments de l’animal van despertar als veïnats de la zona que van poder observar com quatre joves tenien fermat a un moix alhora que l’estaven agredint per a posteriorment acabar amb la seva vida.

Una vegada que els serveis d’emergències van tenir coneixement dels fets, una patrulla de la Policia Local es va personar en el lloc realitzant les primeres gestions, observant l’animal tirat mort en un contenidor. Iniciaren una batuda per la zona localitzant a dos presumptes autors, procedint a la detenció dels supòsits responsables per un delicte de maltractament animal, instruint-se diligències en la Comissaria de la Policia Nacional on es van fer càrrec de les gestions a l’objecte de l’esclariment dels fets.

La recerca continua oberta a fi d’identificar a la resta de joves que es trobaven en el lloc i determinar la seva implicació en els fets, no descartant-se més detencions.

Són tendència