Connect with us

Comunitat

Balears registra 117 nous casos de contagi en un dia

A Balears hi ha 129 casos actius de la Covid-19, 12 més que el passat divendres

Un d’ells correspon a una treballador d’una residència de persones grans

El Servei balear d’Epidemiologia ha registrat aquest divendres 117 nous casos de la Covid-19 en les últimes 24 hores, sis més dels 111 detectats aquest dijous respecte al dia anterior, un d’ells un treballador d’una residència de persones grans.

Segons les dades ofertes per la Conselleria de Salut, en aquests moments hi ha 657 casos de coronavirus actius a les illes, un 10,4% més que ahir dijous.

El Servei de Salut de Balears informa a més que d’aquest divendres hi ha 885 persones ateses per contagi, de les quals 101 estan ingressades en hospitals (10 en l’UCI) i 784 són ateses per l’atenció primària de les illes, comptant també en aquest últim cas a persones amb la infecció superada.

Per illes, a Mallorca hi ha 96 hospitalitzats (46 perquè no poden guardar quarantena a les seves cases, no per la seva gravetat) i 9 d’ells en les UCI. Un total de 744 persones d’aquesta illa són seguides en el domicili per part del servei d’Atenció Primària.

Quant als professionals sanitaris, 120 es troben en vigilància (107 a Mallorca). En total, s’han notificat 387 casos entre el personal sanitari des que va començar la pandèmia.

Són tendència