Connect with us

Opinió

AIPC, s’enfada

Denuncien el menyspreu i la centralització del pacte d’esquerres de Manacor envers les zones costaneres

Dos membres històrics i amb molt de pes dins l’Agrupació Independent Portenya (Brunet i Amer) han tret els canons per bombardejar a través d’escrits a Facebook el pacte d’esquerres que governa l’Ajuntament de Manacor. Parlen de menyspreu i centralització envers les zones costaneres que ells històricament han gestionat.

Els “apolítics” d’AIPC a la passada legislatura crearen una atmosfera tensa que desembocà en una moció de censura triomfant, com el cop d’Estat del 36, ara que recordam aquell estiu fastigós de cruels i sanguinàries conseqüències. Fa 4 anys no hi havia gatera de sang, sinó gatera de poder.

L’execució simbòlica del Sheriff Gomila (per cert, excel·lent interpretació) pel malvat Jossifar a Jostissi de Carreró” era una premonició del que succeí després a les passades eleccions municipals. Just per aquest motiu, no toca que aleshores els sorprengui haver d’estar al banquet dels suplents, de l’oposició.

Malgrat que el delegat Sebastià Nadal no sembli la persona indicada per desenvolupar funcions costaneres, i que d’una manera poc elegant, gairebé rastrera, li retreuen que cobra quilometratge, ara , als d’AIPC, els toca agotzonar-se i esperar tranquils a casa esdeveniments, sense córrer riscos innecessaris… En poques paraules, no donar peu a males interpretacions i pretexts dubtosos.

En la política, un mai sab

N’ELADIÓ: ELL MAI FUGIRÀ DEL SEU REGNE

Aquest home és n’Eladió, rei coronat de la platja de Cala Millor – Cala Nau.

Un personatge singular, campechano, que ens comenta que ell mai fugirà del seu regne, i això que no té les butxaques plenes com l’altre campechano“.

Jaume Asens i Llodrà, Itziar González, Jordi Gorrió, Pla General, Més + Esquerra i l'OCB de Manacor

Són tendència