Connect with us

Actualitat

Els treballadors de Melchor Mascaró deixen en suspens la vaga de neteja en el municipi de Sant Llorenç

Els treballadors de Melchor Mascaró deixen en suspens la vaga de neteja en el municipi de Sant Llorenç

L’empresa ha presentat una proposta que el comitè d’empresa estudiarà en els pròxims dies abans d’una reunió programada per al dilluns a Manacor

Els treballadors de la subcontracta municipal de neteja i recollida de residus de Sant Llorenç, adjudicada a l’empresa Melchor Mascaró, han decidit ajornar la vaga convocada pel sindicat CCOO, que anaven a iniciar aquest divendres, per a estudiar una proposta d’acord.

Els treballadors de Melchor Mascaró de Sant Llorenç s’han reunit aquest dimecres amb representants de l’empresa en el Tribunal d’Arbitratge i Mediació de Balears (Tamib) per a intentar acordar l’augment del salari base, congelat des de 2009.

L’empresa ha presentat una proposta que els treballadors estudiaran en els pròxims dies abans d’una reunió programada per al dilluns a Manacor, ha assenyalat en una nota la Federació de Construcció i Serveis de l’organització sindical.

Si els representants de l’empresa, treballadors i el sindicat no arriben a un acord, acudiran de nou al Tamib dimecres que ve.

CCOO ha assenyalat que, si no se signa aquest acord, els treballadors aniran a una vaga indefinida de les tasques de neteja i recollida d’escombraries en el municipi de Sant Llorenç a partir del pròxim 13 d’agost.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència