Connect with us

Vist a les xarxes

“Les converses amb el cap d’estat són confidencials”

"Les converses amb el cap d'estat són confidencials"

Sánchez evita respondre les preguntes sobre la implicació del seu govern en l’exili de Joan Carles I

Pedro Sánchez ha declarat aquest dimarts que respecta les decisions de la Casa Reial quan ha estat demanat sobre la decisió del rei emèrit d’anar-se’n a viure a l’estranger. Ha declarat que “no es jutja a institucions, es jutja a persones” i que “Joan Carles I ja ha dit que està a disposició de la justícia com qualsevol altre espanyol”.

Sánchez ha evitat respondre les preguntes dels periodistes sobre la implicació del seu govern en la decisió anunciada per l’exmonarca i s’ha limitat a dir que “les converses amb el cap d’estat són confidencials”.

La Moncloa ja va emetre aquest dilluns un comunicat en què diu que respecta les decisions de la Casa Reial. A més, expressa el reconeixement del sentit de l’exemplaritat i transparència pels quals, diu, sempre s’ha guiat Felip VI des de l’arribada a la prefectura de l’Estat.

Però, Unides Podem contradiu la versió oficial de la Moncloa. El vicepresident Pablo Iglesias considera que la “fugida a l’estranger” de Joan Carles de Borbó és una “actitud indigna d’un excap de l’estat” i deixa la monarquia en una posició molt compromesa.

Són tendència