Connect with us

Actualitat

El PP responsabilitza al batle Oliver i a Núria Hinojosa de “l’espoli que pretén fer el president Sánchez”

El PP responsabilitza al batle Oliver i a Núria Hinojosa de "l'espoli que pretén fer el president Sánchez"

Recorden que cap dels grups que formen el govern de Manacor va donar suport una moció presentada pels populars on demanaven que “el superàvit fos dels ajuntaments

El PP de Manacor ha emès una nota de premsa on acusa el batle Oliver i a la regidora socialista Núria Hinojosa “de l’espoli que pretén fer el president Sánchez als 40 milions d’euros dels manacorins”.

En el comunicat, els populars insten “al batle Miquel Oliver, a donar la cara per tots i cada un dels veïnats del municipi de Manacor. Creiem necessari recordar que estam parlant de quasi 40 milions d’euros que provenen, exclusivament de les butxaques dels contribuents de Manacor. Els números són fàcils i clars: 40 milions d’euros entre 40.000 habitants suposen una mitja de 1.000 euros per cada ciutadà. 1.000 euros que el president socialista Pedro Sánchez ara pretén dur-se’n”, denuncien.

En el mateix escrit també acusen la presidenta del Govern, Francina Armengol, “d’haver donat en palangana de plata els estalvis dels manacorins al govern de l’estat, i els membres del PSIB-PSOE de Manacor ho han consentit. Però de la mateixa manera en són partícips tots i cada un dels membres de MÉS per Mallorca i Unides Podem, els quals sustenten els governs socialistes a Manacor, a les Illes i a l’estat”. Recorden que cap dels grups que formen el govern de Manacor va donar suport una moció presentada pels populars on demanaven que “els recursos econòmics i el superàvit fos dels ajuntaments”.

Són tendència