Connect with us

Comunitat

Balears registra 67 nous positius en els últims tres dies

Balears registra 67 nous positius en els últims tres dies

La majoria de casos corresponen a persones que són asimptomàtiques

El Servei balear d’Epidemiologia ha registrat 67 nous casos de coronavirus en els últims tres dies, una dada acumulada inferior als 81 contagis reportats divendres passat només en un dia, segons ha informat aquest dilluns el Servei de Salut.

Actualment hi ha a les illes 327 contagis actius i des del divendres (el cap de setmana no s’informa dels casos nous) 19 persones s’han curat de la malaltia i no s’ha produït cap defunció.

Des de l’inici de la pandèmia, s’han confirmat 2.718 casos de contagi en el conjunt del territori. Dels casos comunicats, 2.276 corresponen a Mallorca.

Gairebé un 70% dels nous casos positius corresponen a persones que són asimptomàtiques i que han pogut ser diagnosticades gràcies a l’estratègia de rastreig, segons la Conselleria.

“La detecció d’aquestes persones amb COVID-19 però asimptomàtiques i el seu posterior aïllament facilita la ruptura de la cadena de transmissió del virus, la qual cosa serveix per a contenir la pandèmia”, asseguren des del Govern.

D’altra banda, el Servei de Salut de les illes ha informat que aquest dilluns hi ha 491 persones ateses per contagi en el conjunt del territori. D’elles, 87 estan ingressades en hospitals (7 en l’UCI) i altres 404 són ateses per l’Atenció Primària, comptant també amb persones que tenen la infecció superada.

Són tendència